Ismét útjára indul az Egészségkörút

Hírek
Közzétéve:

Az Egészségkörút első állomásának a Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári úti szakrendelője ad otthont március 23-án, szombaton. Érdemes lesz felkeresni a Rendelőintézetet 9 és 14 óra között mindazoknak, akik szeretnének képet kapni légzésfunkciójukról, a kilélegzett levegő szénmonoxid tartalmáról, látásélességükről vagy éppen tudni szeretnék, milyen állapotban van a hallásuk. Várhatóan sokan igénybe fogják venni az InBody-testösszetétel mérést is, valamint a táplálkozási tanácsadást és a kardiológiai szűrést is.

A délelőtt folyamán előadással is készülünk, ezúttal Dr. Puskás Emese tüdőgyógyász főorvos tart előadást a köhögésről 11:30-tól.

Ha valaki esetleg nem tud részt venni szombaton minden olyan szűrővizsgálaton, amelyet tervezett, egy percig se aggódjon, hiszen az év folyamán még 7 alkalommal és helyszínen lesz lehetőség a méréseket elvégeztetni:

  • 04.13. Békásmegyeri Egészségnap
  • 04. 27. Óbudai Futófesztivál
  • 05.04. Egészségkörút Óbuda Napján
  • 05. 25. Kaszásdűlői Egészségnap
  • 09.21. Óbudai Piknik
  • 10. 05. Egészségnap a Vörösvári úti szakrendelőben

Az év során ismét érdemes lesz több állomásra is ellátogatni, hiszen mindazok, akik az Egészségkörút kiskönyvének hátuljára legalább két pecsétet gyűjtenek és bedobják a szűrőállomásokon kihelyezett gyűjtőládába, sorsoláson vesznek részt. Azt pedig, hogy kik nyerik értékes ajándékainkat, kiderül 2019. november 22-én, az Egészségkörút Óbudán ünnepélyes díjátadóján.

Találkozzunk március 23-án, szombaton a Szent Margit Rendelőintézet Vörösvári úti szakrendelőjében, vegyen részt ingyenes szűréseinken és méréseinken 9-től 14 óráig.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság