Javában folyik az óbudai Gyermeksziget Montessori Óvodában a nyílászárók cseréje – A Közösségi Költségvetés 2020 egyik nyertes projektje

Hírek
Közzétéve:

Az óbudai Gyermeksziget Montessori Óvoda csapata – akárcsak Maria Montessori, a róla elnevezett világhírű pedagógiai szemlélet elindítója – legnagyobb értéknek tekinti a gyermekek érzelmi biztonságát, képességeik kibontakoztatását és szabadságuk tiszteletben tartását.

„Örülünk, és köszönjük, hogy a szülők mellett a kerület lakói is ránk szavaztak, azaz elismerik és támogatják céljainkat – mondta Stefán Mariann óvodavezető, akinek munkáját a tavalyi évben Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Balázs Lajos Óbudai Civil Díjjal is elismerte. – Valljuk, hogy a gyermeki egészséges fejlődés feltétele a szabad mozgás és a változatos tevékenység, ehhez pedig fontos épített környezetünk is. Így az óvoda két bejárati ajtajának cseréjére és a hozzájuk tartozó előterek felújítására is költünk az elnyert összegből.”

A tervek alapján el is kezdődtek a nyílászárók cseréi, így csinos, felújított környezet várja majd nyitáskor az óvodásokat.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság