Javaslatokat várunk a sportdíjak odaítélésére

Hírek
Közzétéve:

Ezúton kérjük fel a kerületi civil szervezeteket, valamint a sportegyesületeket, hogy az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata által alapított „Óbuda Sportolója Díj” idei díjazottjára tegyenek javaslatokat!

  1. A díj évente két fő – egy női és egy férfi sportoló – részére adható. Az adományozás feltétele, hogy az abban részesítendő személy: olimpiai vagy paralimpiai programban szereplő sportágban kiemelkedő eredményt ért el, továbbá III. kerületi lakóhellyel rendelkezik, vagy a kerületben működő sportegyesület sportolója. A díjjal 150.000 forint pénzjutalom jár. 

Továbbá kérjük a kerületi civil szervezeteket, sportegyesületeket, iskolákat, hogy az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata által alapított „Hidegkuti Nándor Emlékplakett”-re szóló jelölésre szíveskedjenek javaslatot tenni.

  1. Az Emlékplakett:

2/a. a kiemelkedő sporteredményt elősegítő; III. kerületi lakóhellyel rendelkező, vagy a kerületben működő sportegyesület vezetőjének, edzőjének; vagy

2/b. a kerület sportéletéért, hírnevéért tevékenykedő szakembernek adományozható. Az Emlékplakettel 500.000 forint pénzjutalom jár, melyben évente egy sportszakember részesülhet.

A javaslatokat 2018. január 31. (szerda) a titkarsag@obudasport.hu e-mail címen tehetik meg. A kitüntetéseket ünnepélyes keretek között Óbuda Napján adják át. 

További információk: www.obudasport.hu

 

Címlapfotó: Óbuda Sportolója Díj kitüntetésben részesült kiemelkedő sportteljesítményéért 2017-ben Durst Anna röplabdázó.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság