Karácsony Gergely és Szabó Tímea is elugrott Óbudára – A Heltai Jenő térre gurult a szűrőbusz

Hírek
Közzétéve:
Kerületünkbe is megérkezett az Egészséges Budapest program szűrőbusza, mely ingyenes egészségügyi vizsgálatokkal várja a lakosokat, szakorvosi tanácsadást is nyújtva. Ma délelőtt vendégünk volt Karácsony Gergely főpolgármester és Szabó Tímea, a Párbeszéd – Zöldek országgyűlési képviselője is, akiket dr. Kiss László polgármester fogadott. 
Ultrahangvizsgálat, mellkasi röntgen, EKG, melanóma szűrés, valamint a bokára és a karokra is kiterjedő ortopédiai vizsgálatokra is lehetőség van az Egészséges Budapest program szűrőbuszán, mely főváros-szerte több helyszínen is várja a lakosokat május 2.-a és június 16.-a között. A vizsgálatok után szakorvos ad tanácsot a résztvevőknek.
Óbuda-Békásmegyer polgárai már csütörtökön a Csobánka téren találkozhattak a járattal, pénteken pedig a Heltai Jenő térre gurult be a szűrőbusz. És itt ma délelőtt nem csak a busszal futhattak össze az arra járók, ellátogatott ugyanis kerületünkbe Karácsony Gergely főpolgármester, valamint Szabó Tímea, a Párbeszéd – Zöldek országgyűlési képviselője.
A vizsgálatok ingyenesek, mindössze egy regisztrációt kell előzetesen elvégezni a https://budapest.hu/egeszseg oldalon. Aki esetleg lemaradt volna, még mindig részt vehet valamelyik vizsgálaton, a regisztráció egészen május 17-ig lehetséges.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság