Karácsony Gergely főpolgármester is hozott adományt az Esernyősbe

Hírek
Közzétéve:

December 8-án este Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere helyezte el adományait az Esernyős Kávézóban. Mint mondta, nagy örömére szolgál, hogy személyesen is el tudott jönni, és hozzá tudott járulni, hogy néhány harmadik kerületi család karácsonya egy kicsit könnyebb, teljesebb legyen.

„Idén tényleg minden segítség lényegesen több önmagánál, és a felajánlásokra nagyobb szükség van, mint valaha – mondta el a főpolgármester. – Jó látni, hogy a harmadik kerületi közösségek ilyen összetartóak, és számíthatnak egymásra az itt élők.”

Önkormányzatunk december 18-ig várja a kerületi adományokat minden hétköznap 8 és 18 óra között a Fő tér 2. szám alatt.

Gondoskodunk arról, hogy minden beérkezett ajándék oda kerüljön, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ebben az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársainak tapasztalatára és szaktudására támaszkodunk.

Kérjük, a vonatkozó központi és az intézmény saját járványügyi előírásainak megfelelően a kávézó helyiségében csak a felajánlás leadásának ideje alatt tartózkodjanak. Maszk viselése kötelező. Önkormányzatunk vállalja, hogy az összegyűlt adományokat naponta fertőtleníti ózongenerátorral, ami kíméletes, de hatékony felületsterilizálást tesz lehetővé.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság