Karácsonyi jótékonysági hangverseny az Óbudai Társaskörben – Koncertre hívtuk idősklubjaink tagjait

Hírek
Közzétéve:

„Az ünnepek tájékán nem lehet fontosabb ügy, mint egymásra figyelni, és egymást megajándékozni. Nemcsak azokat, akikkel szoros közelségben vagyunk együtt, hanem azokat is, akiket bármilyen módon lehetőségünk nyílik támogatni – mondta dr. Kiss László a jótékonysági hangverseny előtti köszöntőjében. – Ezúttal kerületi idősklubjaink kilencven tagja kap nem mindennapi élményt egy ünnepi eseményen. Nagyon köszönjük mindenkinek, aki lehetővé tette ezt a szép adventi ajándékkoncertet.”

Emblematikus koncerthelyszínünkön, a Kiskorona utcai Óbudai Társaskörben az intézmény munkáját támogató egyesület szervezésében és a Takarékbank támogatásával valósulhatott meg vasárnap karácsonyi jótékonysági koncertünk, amelyen az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény idősklubjainak tagjait láthattuk vendégül.

Az Óbudai Társaskör igazgatója, Vass Lajos is köszöntötte a hallgatóságot, beszédében kiemelte: „Fontosnak tarjuk, hogy a komoly tradíciókkal bíró hangversenyterünk nyissa meg kapuit azok előtt a vendégek előtt is, akiknek összefogás, segítség nélkül nem magától értetődő egy-egy koncertre eljutni.”

A Társaskör működését támogató egyesület egyik missziója az idős emberek mentális épségének megőrzése, ápolása a klasszikus zene és a közösségi élmény által. Ennek szép példája volt a vasárnapi hangverseny, amelyen a Fusion Group Kamarazenekar tagjai léptek színpadra, egyórás műsorukban többek közt Piazzolla szerzeményeiből adtak ízelítőt.

 

Fotó: Gálos Mihály Samu

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság