Karácsonyi ünnepségek az időseknek

Hírek
Közzétéve:

“Sokféle erő van az emberek között, sokféleképpen ölik egymást az emberek. Nem elég szeretni, lelkem. A szeretet tud nagy önzés is lenni. Alázatosan kell szeretni, hittel. Az egész életnek akkor van csak értelme, ha igazi hit van benne. Isten a szeretetet adta az embereknek, hogy elbírják egymást és a világot.”

Márai Sándor

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata vezetőinek ünnepi szavai, majd kerületi iskolák növendékeinek színvonalas műsora köszöntötte az időskorú klubtagokat a kerület valamennyi idősek klubjában.

A legtöbb rendezvényen részt vett Bús Balázs polgármester, Kelemen Viktória alpolgármester, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, országgyűlési képviselő, Menczer Erzsébet az Óbudai Civis Klub Egyesület elnöke, valamint az egyházak képviselői is. 

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata odafigyeléssel, gondoskodással ünnepli egész évben a városrészben élő idős embereket, óbudai közösségünk megbecsült tagjait. A helyhatóság törekvéseit már több alkalommal Idősbarát Önkormányzat-díjjal ismerte el Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere.

A III. kerületi önkormányzat támogatásával a karácsonyi ünnepségekre vendéglátással, ajándékkal készült az Óbudai Szociális Szolgáltató Intézmény klubtagjai részére.

Fotók: Benkő Vivien Cher

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek Zöld iroda
Közzétéve:

Elérkeztünk a tavaszi kaszálás második köréhez

Hírek
Közzétéve:

Hazatért a Madonna Óbudára

Hírek
Közzétéve:

Mondjon véleményt a Római-parti Plázsról is!