Kérdőív az Ezüsthegy utcai könyvtárról

Hírek
Közzétéve:

Az Óbudai Platán Könyvtár fiókkönyvtára 2004 júniusában nyílt meg a Békásmegyeri Közösségi Házban az olvasóközönség előtt. Vonzáskörzete elsősorban a békásmegyeri lakótelep hegy felőli oldala és az Ófalu.

Az Óbudai Platán Könyvtár szeretné megismerni az lakosság igényeit a hamarosan, új helyen megnyíló fiókkönyvtár nyitvatartási idejével, szolgáltatásaival és programjaival kapcsolatban. A kitöltés 5-10 percet vesz igénybe, a válaszadás önkéntes és anonim. Kérjük, hogy a kérdések megválaszolásával segítse felmérést!

Kérdőív >>>

A tervek szerint 2018-ban átadásra kerülő új épületben (1038 Budapest, Ezüsthegy utca 16.) a dokumentumok kölcsönzése mellett minden korosztálynak kínálunk kulturális és szabadidős programokat: irodalmi estek, könyvbemutatók, előadások; csoportos foglalkozások, tanfolyamok időseknek; különböző gyermekkorosztályoknak játékos, interaktív foglalkozások, játszóházak, kreatív foglalkozások; könyvtárpedagógiai foglalkozássorozatok óvodás és iskolás csoportoknak

Az építészeti átalakítás, felújítás során az alábbi olvasói tereket, funkciókat alakítja ki az Óbudai Platán Könyvtár ki:

felnőtt- és gyermekkönyvtár; olvasóterem, amely kisebb rendezvények, előadások, tanfolyamok, illetve gyermekfoglalkozások tartására alkalmas; számítógépes munkaállomások; kert, mint szabadtéri olvasóterem, rendezvényhelyszín; kerti játszóhely a kisgyerekeknek; biciklitároló, akadálymentes közlekedés

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság