Kertmozi, kiállítás, koncert – Óbudai Nyár 2021 az Esernyősben

Hírek
Közzétéve:

Egészen a hónap végéig láthatjuk drMáriás, Hecker Péter, Weiler Péter: Görbe tükrök című képzőművészeti kiállítását.

A Terasz Live július 21-én, szerdán 18 órától a Gyárfás-Zonda duónak ad otthont. Gyárfás István, a hazai dzsesszélet jeles képviselője, aki saját együttese mellett számos hazai és külföldi zenésszel, énekessel játszik duóban és más formációkban is. Ezen az estén a Zonda Igorral alkotott gitárduó előadásában elsősorban népszerű dzsessz-sztendernek csendülnek fel az Esernyős teraszán. Az est további különlegessége, hogy Zonda Igor amellett, hogy kiváló zenész, kerületünk gyermekháziorvosa, akinek elhivatott munkáját a tavalyi Semmelweis-nap alkalmából Polgármesteri Dicsérettel ismerte el Önkormányzatunk.

A Meszecsinka Duó július 28-án, szerdán 18 órától lesz a Terasz Live vendége. A Fonogram-díjas Meszecsinka (jelentése bolgárul holdacska) világzenéje 2009 óta hódít. A zenekart Oláh Annamari (ének, cajon, fuvola) és Biljarszki Emil (zongora, gitár) hívta életre, az együttes mára bejárta Európát, és sikereket aratott a tengerentúlon is.

A Cseng mester konyhája című filmet július 29-én, csütörtökön 21 órától tekinthetjük meg az Esernyős Kertmoziban. A finn–kínai alkotás barátságról, beilleszkedésről, egymás elfogadásáról ugyanúgy szól, mint a végtelen erdőkkel és tavakkal körülvett tájon egy északi falucskában a kínai konyhaművészet fogásairól.

Tartalmas kikapcsolódást kívánunk, és szeretettel ajánljuk az Óbudai Nyár 2021 további programjait.

 

Gyárfás István és Zonda Igor

dr. Zonda Igor és Gyárfás István, a Gyárfás-Zonda gitárduó

részlet a filmből

részlet a Cseng mester konyhája című finn–kínai filmből

Meszecsinka duó

a Meszecsinka duó világzenei muzsikáját hozza el Óbudára

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság