Kertmozi, kiállítás, koncertek – Folytatódik a Nyár Óbudán 2020

Hírek
Közzétéve:

Óbuda Fő tere minden szerdán este az akusztikus koncertek kedvelőinek törzshelye. Hiszen az Esernyős szabadtéri koncertjeivel és dallamos mixeivel vár mindenkit 18 órától, hogy a kényelmes kerti fotelekben megpihenve egy tölcsér fagylalt vagy egy pohár hűs limonádé kíséretében együtt élvezzük a zenét.

A Kassák Múzeum tárlatvezetéssel készül augusztus 13-án 17 órától. Az avantgárd és konstruktív realizmus iránt érdeklődő műkedvelők a programra a kassakmuzeum@pim.hu email-címen regisztrálhatnak. A tárlatvezetés belépőjegyet vásárlóknak és III. kerületi lakosoknak ingyenes.

Mi a közös a legendás királyné, Sisi mennyasszonyi ruhájának uszálya és a legendás díva, Medveczky Ilona fellépő ruhája között? Az egyedi pompán túl az, hogy együtt láthatjuk őket a Kiscelli Múzeum „RAGYOGJ! Divat és csillogás” című bemutatóján. A különleges kiállítás egészen szeptember harmincadikáig látható lesz.

A Kobuci Kertet úgy emlegetik, mint a minőségi élőzene és az azt kedvelő közönség egyik legfontosabb fővárosi otthona. A kert gazdái nem is cáfolnak rá jó hírükre, hiszen a Zichy-kastély udvarára olyan előadókat és formációkat hívtak meg a többi között, mint Palya Bea, a Kiscsillag, az Európa Kiadó és Müller Péter Sziámi AndFiends zenei társulások.

És a szabadtéri válogatásunknak még nincs vége, a Békási mozi esték sorozatban augusztus 26-án 18 órától a Bohém Rapszódiát nézhetjük meg együtt. A Csobánka téri ÓKK – Békásmegyeri Közösségi Ház programját nem csak Queen rajongóknak ajánljuk. A film kirobbanó zenéje és a drámai története szép kikapcsolódás lehet mindannyiunk számára.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Megnyitott a Matróz utcai zárt parkoló

Hírek
Közzétéve:

Víz világnapja Csillaghegyen – séta a palackozóban

Hírek
Közzétéve:

A Laborc utcában kapták el az ittas motorvezetőt