Kerületünk polgármestere is adományozott a rászoruló családoknak

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat november 30-án hirdette meg karácsonyi adománygyűjtő akcióját, amelynek keretében a kerület lakóit, vállalatait, intézményeit hívja adományozásra, hogy a rászorulóknak szebben, kicsit könnyebben teljen az ünnep.

Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere is elhelyezte adományait a gyűjtőhelyen a Fő téren, az Esernyős Kávézóban.

Több kilogramm lisztet, kristálycukrot, száraztésztát, egy karton tejet, több zacskó kekszet, több üveg lekvárt, étolajat, teát, szörpöket és állateledelt adományozott a kerületben élő rászoruló polgárok számára.

Az önkormányzat december 18-ig várja a kerületi adományokat minden hétköznap 8 és 18 óra között a Fő tér 2. szám alatti Esernyős Kávézóban.

Gondoskodunk arról, hogy minden beérkezett ajándék oda kerüljön, ahol a legnagyobb szükség van rá. Ebben az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ munkatársainak tapasztalatára és szaktudására támaszkodunk.

Kérjük, a vonatkozó központi és az intézmény saját járványügyi előírásainak megfelelően a kávézó helyiségében csak a felajánlás leadásának ideje alatt tartózkodjanak. Maszk viselése kötelező. Az önkormányzat pedig vállalja, hogy az összegyűlt adományokat naponta fertőtleníti ózongenerátorral, ami kíméletes, de hatékony felületsterilizálást tesz lehetővé.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság