Két új bérlakáspályázat is indul kerületünkben

Hírek
Közzétéve:

A kerületi lakosok hat lakás bérlésére pályázhatnak, amelyek között egyszobás, kétszobás, valamint egy plusz két fél szobás lakások is elérhetők.

A jelenlegi bérlők számára pedig két háromszobás és egy egy plusz két fél szobás ingatlan pályázható.

A pályázati kiírás, a lakásokról készült műszaki leírások és fotók, valamint a pályázatra történő jelentkezéshez szükséges nyomtatványok a mai naptól a lakossági pályázatra vonatkozóan a https://www.obudaiberlakas.hu/berlakas-palyazatok/lakossagi-palyazat oldalról, míg a bérlői pályázatra vonatkozóan a https://www.obudaiberlakas.hu/berlakas-palyazatok/berloi-palyazat oldalról tölthetők le.

Emellett az önkormányzat Ügyfélszolgálati Irodáiban (1033 Budapest, Harrer Pál u. 2. és 1033 Budapest, Fő tér 2.) és az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. központjában (1033 Budapest, Mozaik u. 7.) papíralapon is átvehetők.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. október 27., 12 óra

A pályázat benyújtásának helye: a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáiban (1033 Budapest, Harrer Pál u. 2. és 1033 Budapest, Fő tér 2.).

Kérjük, a pályázat benyújtásakor adategyeztetés céljából a pályázók és az együttköltöző családtagok személyi azonosító okmányait (személyi igazolvány, lakcímkártya) vagy azok másolatát mutassák be.

Ügyfélkapuval rendelkező ügyfelek a https://epapir.gov.hu/ oldalon keresztül is benyújthatják pályázatukat.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság