Kétnapos Futófesztivál a sport szerelmeseinek

Hírek
Közzétéve:

Sokak számára már valódi hétvégi programmá nőtte ki magát az önkormányzat Örlős Endre Egészségügyi Programjában is szereplő Óbudai Futófesztivál. A folyamatos érdeklődésnek és lelkesedésnek köszönhetően immár harmadik éve, hogy a fesztivál a korábbi egy helyett a hétvége két napján kerül megrendezésre.

Április 28-án a családok kerülnek az esemény középpontjába, a szervezők a szombati napra időzítették a könnyedebb, családi távokat, melyen a kevésbé gyakorlottak is bátran elindulhatnak akár a legfiatalabb korosztállyal együtt. Az indulók választhatnak az 500 méteres mini futamon kívül a 2018 méter, illetve a 3,5 és 5,5 km-es távok közül.

Vasárnap, 29-én már a versenyzőké a terep. Egyéniben 7 és 10,5 kilométeres, valamint félmaratoni futamon várják az indulókat, és a nagy népszerűségnek örvendő félmaratoni csapatváltó is ezen a napon kerül megrendezésre, melyre 2-3 fős csapatok jelentkezését várják.

Sokan családilag és egyénileg is rajthoz állnak, választva akár a hosszabb távokat, időmérés azonban a csak második versenynapon lesz.  Eredménytől és távtól függetlenül mindkét napon éremmel díjazzák a befutókat, a komolyabb távok első három helyezettje pedig külön díjazásban is részesül.

A nevezési határidők:

2018. április 28. napon induló futamokra 2018.04.24. éjfélig

2018. április 29. napon induló futamokra 2018.04.20. éjfélig

Nevezni az www.obudaifutofesztival.hu oldalon van lehetőség, ahol minden további információ elérhető a rendezvénnyel  kapcsolatban.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság