Kevesebb hús, több egészség

Hírek
Közzétéve:

A közétkeztetéssel megbízott Hungast április 14-től bevezeti a húsmentes pénteket a kerületi iskolákban és óvodákban. Enyedi Csaba, a Hungast Csoport kommunikációs igazgatója az Óbuda újságnak beszélt a részletekről.

„A Hungast Csoport elkötelezett a fogyasztóbarát, szolgáltatói szemlélet mellett, ezért működésünk során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a közétkeztetéssel foglalkozó vállalkozásokat kötő szigorú szabályozásoknak megfelelve is mindig finom, friss, változatos és tápláló ételek kerüljenek a fogyasztók tányérjaira” – mondta Enyedi. „Büszkén mondhatjuk, hogy számos innovációval és fontos fenntarthatósági programmal piacvezető vállalkozáshoz méltó módon egyszersmind példát is mutatunk hosszú évek óta a szegmens számára” – tette hozzá.

Mint Enyedi emlékeztetett, az egyébként is intenzív hústermelés növekedése egyre károsabb hatással van környezetünkre, és ezáltal a társadalmunkra is. A megművelhető földterületek nagy részét közvetlen és közvetett módon a húsipar használja, és ezzel a legfőbb felelőse a mezőgazdasági tevékenységekhez köthető környezeti ártalmaknak.

A teljes cikket az Óbuda újság április hetediki számában olvashatják el.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság