Ki tett a legtöbbet Óbuda egészségéért?

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a 2018-as évre is meghirdette az Óbuda Lakosságának Egészségéért Díj adományozását, melyhez várják a lakosság indítványait. A díjat alapító jogszabály értelmében Óbuda Lakosságának Egészségéért Díj adományozható mindazon személynek vagy közösségnek, aki a kerület lakosságának egészsége érdekében akár gyógyító-ápoló munkájával, akár a rehabilitáció vagy a betegség megelőzés terén kifejtett tevékenységével, akár az egészségügyben kifejtett szervező munkájával kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A díjban évente egy személy vagy csoport részesül, a díjazott személyére bárki tehet indítványt.

A kerületi elismerés a „Semmelweis Napon”, ünnepélyes keretek között kerül átadásra annak a lakosság által jelölt személynek vagy csoportnak, akinek a képviselő-testület az Egészségügyi, Szociális és Lakásgazdálkodási Bizottság javaslata alapján odaítéli.

A jelöléshez szükséges indítványnak tartalmaznia kell a természetes személy vagy csoport pontos nevét, valamint egy legalább fél oldal terjedelmű indokolást, mely részletezi a díjra javasolt személy vagy csoport tevékenységét, eredményeit.

Az indítványt a Szociális Szolgáltató Főosztályon (1033 Budapest, Fő tér 2.) dr. Gallóné Nagy Judit főosztályvezető részére lehet benyújtani, vagy postai úton elküldeni az 1300 Bp. Pf.: 102. címre. Felvilágosítás dr. Konczos Anikó egészségügyi referenstől kérhető a 4378-659-es telefonszámon. Az indítványok beérkezési határideje: 2018. május 16. (szerda) 16.30 óra.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság