Kihirdették a gyermeknapi rajzverseny eredményeit tegnap a Lupa Beachen

Hírek
Közzétéve:

Sok szép, színes rajz érkezett a gyermeknapon, május 31-én meghirdetett kerületi rajzpályázatra. A „Hogyan tudnád környezetbarátabbá, szebbé és jobbá tenni a kerületet, ahol élsz?” tematikára a gyerekek többsége sok fát, zöld területet, szelektív kukákat, madáretetőt, bicikliutat és lombkorona ösvényt képzelt el.

A pályaművekre július 7-én délig lehetett szavazni a Facebook segítségével, az eredményhirdetésre és a díjátadóra pedig tegnap, az ingyenes Lupa Beach napon került sor.

Dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármestere a díjátadón elmondta: „Mindig öröm, ha gyermekrajzokat látunk, hiszen a gyerekek lelki világa annyira színes és olyan csodálatos, hogy mi, felnőttek is újra kicsit más színben látjuk a világot. Jó érzés látni a rajzokon, hogy mindannyian mennyire vidámak vagytok és nagyon érdekes, értékes gondolataitok vannak a kerületünkkel kapcsolatban. A rajzokból molinókat fogunk készíttetni, és ezeket az kerületi óvodák falaira tesszük majd ki.”

A rajzpályázat eredményhirdetésére három kategóriában került sor:

I. kategória: 4 éves korosztály:

  1. helyezett: Bernáth Nóri
  2. helyezett: Vona Panna

II. kategória: 5-6 éves korosztály:

  1. helyezett: Pál Izabell
  2. helyezett:Balaton Bernadett
  3. helyezett: Zorgel Anna

III. kategória: 7-8 évesek:

  1. helyezett: Sagyibó Ivett
  2. helyezett: Barócsi Tímea
  3.  helyezett: Szőczei-Kiss Kincső

A helyezést elértek oklevelet és ajándékot kaptak, az első helyezettek pedig egy állatkerti belépővel is gazdagabbak lettek.

A rajzverseny további résztvevői: Bíró Hanna, Holló Ákos, Laki-Lukács Alíz, Laki-Lukács Laura, Palkó Réka, Takács Anna, Végh Enikő és Végh Máté voltak. Ők emléklapot és ajándékot kaptak.

          

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság