Kikapcsolódásra hív az Óbudai Platán Könyvtár kertje

Hírek
Közzétéve:

Az Óbudai Platán Könyvtár kertje folyamatos átalakuláson megy át, ahogyan azt a könyvtárba rendszeresen járók már megtapasztalhatták. Ezen a nyáron, a júniustól szeptemberig tartó időszakban jó néhány változatos és érdekes gyerek és felnőtt program várja az érdeklődőket.

Óbudai Platán Könyvtár kertje montázs

Az „Esték a kertben” sorozat nyitó programja 2016. június 23-án Pál Ferenc római katolikus pap és mentálhigiénés szakember előadása lesz. Ezt követi egy történeti témát feldolgozó sorozat, amely a Kádár korszak hétköznapjaiba vezeti vissza az érdeklődőket, Dr. Tóth Eszter Zsófia történész előadásainak segítségével. Végül, de nem utolsó sorban a zenét, a költészetet és a színházat kedvelők is megtalálják a programkínálatban a nekik való csemegét, hiszen az augusztusi zenés irodalmi est vendége Dunai Tamás színművész lesz. A gyerekeket kreatív foglalkozás és mesefoglalkozás sorozat várja a szünidőben, ami megidézi a nyári tábortűz hangulatát.

A könyvtár kertjében azonban a hétköznapokon sem lehet unatkozni. A napernyők alatt felnőtteknek szóló színezők segítenek ellazulni egy rohanós, tikkasztó nap után, a gyerekeket pedig óriás rajztábla csábítja alkotásra. Aki pedig olvasgatni szeretne az árnyas, hűs kertben, az színes folyóirat kínálatból válogathat.

Egy szó, mint száz, az Óbudai Platán Könyvtár kertje készen áll a nyárra!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság