Klasszikus zene a piacon

Hírek
Közzétéve:

 

Meglepő helyszíneken szólaltatják meg hangszereiket idén az Óbudai Danubia Zenekar zenészei. Az Óbudai Nyár reklámfilmjében nem máshol, mint a Faluház tetején jelenik meg Hámori Máté művészeti vezető egy kürt kvartett kíséretében, míg a mai napon a Békásmegyeri Piac és Közösségi Téren, a gyümölcsök és zöldségek között játszott többek között Mozartot egy vonósnégyes, a vásárlók meglepetésére és örömére. Amíg a vonósnégyes a csarnok három pontja között ingázott, a Harmónia Táncklub táncos párja keringőzött a pultok előtt.

A szervezők a piacon tartott minikoncertekkel és a táncműsorral a kultúrát szándékoztak közelebb hozni az emberekhez, illetve megmutatni, hogy az Óbuda-Békásmegyeren mindenki számára elérhető.

A hamarosan kezdődő Óbudai Nyár rendezvénysorozat programjainak nagy része ingyenes, sőt, olyan nemzetközi sztárok lépnek fel a Fő téren, mint a Paris Combo (FR), vagy a Quadro Nuevo (DE). Az Óbudai Danubia Zenekar kétszer is ad koncertet, valamint magyar együttesek és zenészek, színészek produkciói is megjelennek.

De nem csupán koncertek lesznek, Óbuda-Békásmegyer számos intézménye csatlakozott az eseménysorozathoz, így többek között kiállítások, mozi, és újcirkusz előadás is várja az érdeklődőket.

A RÉSZLETES PROGRAMOKÉRT KERESSÉK FEL A WWW.OBUDAINYAR.HU OLDALT!

Szeretettel váruk Önöket az Óbudai Nyár 2019 színes programjain.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság