Kolompos együttes, fotókiállítás, mesés hétvége – Közösségi házaink gyereknapi programjai

Hírek
Közzétéve:

A Békásmegyeri Közösségi Ház vasárnap délelőtt 10 órától a Kolompos együttes Gyereknap alkalmából készített rövid összeállításával folytatja az évek óta sikeresen működő sorozatát kicsiknek és nagyobbaknak, vidámsággal, mondókával és énekkel.

Az online program ingyenesen megtekinthető a közösségi ház Facebook-oldalán és a Kultúrközpont elnevezésű  YouTube csatornán.

Emellett Komka Péter fotóriporter „Ködös nógrádi tájak” elnevezésű aulakiállítása is ingyenesen megtekinthető május 31., hétfőig.

 

A Csillaghegyi Közösségi Ház május 29-én, szombat délelőtt 10 órától online családi programra vár mindenkit „Gyereknapi mesés hétvége” címmel.

„Május-ünnep, május-ünnep, a szalagok röpülnek, a fák megszépülnek” – éneklik a gyerekek ezekben a napokban. A mesebeli Daloló városkában mindenképp. Lepkeszárnyainkon mi is odaszállunk, és belehallgatunk az izgatott készülődésbe.

Mese, ének, játék, kézműves alkotás – mindenből egy pici. Csak Ti kelletek hozzá, meg papír, olló és egy festőkészlet, de ecset helyett egy leselejtezett fogkefével. A régi szeretettel, csak ezúttal a képernyők elé várják a kisgyerekes családokat a házigazdák: Gyenes Zsuzsa (Mesezengő) és Szmirnov Krisztina (Tipegő).

A program ingyenesen megtekinthető a Csillaghegyi Közösségi Ház Facebook-oldalán és az Óbudai Kulturális Központ Youtube csatornáján keresztül.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság