Ismét térítésmentesen biztosítunk komposztládát

Hírek Zöld iroda Kiemelt hírek
Közzétéve:

Köszönjük minden jelentkezőnek az érdeklődést! A jelentkezést lezártuk, hasonló akcióinkért kövessék figyelemmel honlapunkat, az Óbuda újságot és Facebook-oldalunkat.

A legklímabarátabb díjat elnyert kerületként számunkra kiemelt érték a környezetbarát gyakorlatok terjesztése és támogatása, ezért Burján Ferenc, klíma- és környezetvédelmi alpolgármester kezdeményezésére ismét térítésmentesen biztosítunk komposztládát a harmadik kerületi lakosoknak.

Pályázati feltétel: a pályázó rendelkezik a III. kerületben kertes ingatlannal vagy telekkel, ahol az összegyűjtött komposzt hasznosítható, felhasználható. A komposztláda átvételéhez kötelező részt venni a november 2-i szakmai előadáson, valamint a harmadik kerületi állandó lakcímet igazoló lakcímkártya bemutatása.

Ingatlanonként 1 db 340 literes komposztláda igénylésére van lehetőség.

Az igényeket – a rendelkezésre álló készlet erejéig – folyamatosan fogadja be az önkormányzat elektronikus rendszere.

Jelentkezés: 2023. október 16-tól (hétfő) A KÉSZLET EREJÉIG.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltése mellett, a pályázat feltételek elfogadásával lehet.

2023. október 27. után és a korlátozott készlet kimerülése után már nem áll módunkban az igényeket rögzíteni, megértésüket köszönjük.

A kötelező szakmai előadás és az átvétel időpontja:

2023. november 2., Csütörtök, 17:00 óra

A szakmai előadás kezdete: 17:00 óra, a komposztládák kiosztása csak ezután kezdődik! Csak az kaphat komposztáló tartályt, aki részt vett a szakmai előadáson!

Az átvétel helye: Óbudai Kul­tu­rá­lis Köz­pont Békás­me­gyeri Közös­ségi Háza
1039 Buda­pest, Cso­bánka tér 5.

Az igénylő az alábbi előírásokat köteles betartani:

  • Kötelezően részt vesz a kiadást megelőző szakmai előadáson!
  • A pályázat elfogadásáról kapott elektronikus visszajelzés után a pályázónak kötelezettsége az edény elszállítása Óbudai Kul­tu­rá­lis Köz­pont Békás­me­gyeri Közös­ségi Házból.
  • A támogatás minden nyertes pályázat esetében 1 darab 340 literes műanyag komposztáló tartály, amelyet az átvételtől számítva három éven keresztül komposztálás gyűjtésére kell használnia, és az így gyűjtött komposztot a kertben hasznosítania kell.
  • A komposztládát karban kell tartania.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság