Köszönet a közjót szolgálóknak – Július 1. a köztisztviselők és kormánytisztviselők napja

Hírek
Közzétéve:

A köztisztviselők és kormánytisztviselők napján azok előtt a munkatársak előtt tisztelgünk, akik a közigazgatásban dolgoznak. Azt szoktuk mondani, közszolgák, szolgák ők, a szó legnemesebb értelmében, hiszen szolgálatot teljesítenek a közjóért, tehát valamennyiünkért. Ezen a napon, július 1-jén Polgármesteri Hivatalunk is zárva tart, nincs ügyfélfogadás.

A jeles naphoz kapcsolódóan, hagyományosan díjakkal ismerjük el Óbuda-Békásmegyeren azoknak a kollégáknak a munkáját, akik hosszú ideje, kitartóan, kiemelkedően látják el feladatukat. A polgármesteri hivatalunkban és kerületi önkormányzati intézményeinkben dolgozóknak egyaránt köszönetet mondunk.

Szakmaiság és elfogulatlanság

A köz szolgálata szakmaiságot, elfogulatlanságot is kíván a köztisztviselőktől és a kormánytisztviselőktől, akiknek összehangolt munkájára van szükség ahhoz, hogy egy település, egy fővárosi kerület élete megfelelő színvonalon működjön. Minden munkatárs feladatteljesítése egyformán fontos, függetlenül attól, hogy az itt lakók számára láthatatlanul, egy hivatali szobában végzik a dolgukat, s csupán élvezzük az abból fakadó eredményeket, és éppúgy azoké, akiket nap, mint nap látunk munkaközben.

Tehát sokféle közigazgatási terület képviselőjének mondunk ma köszönetet. Miközben azt is tudjuk, hogy a sok-sok kívánalom mellett köztisztviselőinktől azt szintén elvárjuk, hogy legjobb tudásuk szerint, ismereteiket mindig megújítva lássák el feladataikat.

Köszönjük!

És büszkék vagyunk azokra a kollégáinkra, akik igazságosan, diszkriminációmentesen, az esélyek egyenlővé tételén munkálkodnak, akiknek minden törekvésünk, hogy egy szolidáris közösséget építsenek, amelynek tagjai érzékenyek egymás problémái iránt.

És nekünk magunknak pedig szolidárisnak kell lennünk azokkal, akik a közjót szolgálják, nekiindulnak nap, mint nap, hogy bennünket szolgáljanak, értünk dolgozzanak.

Köszönjük!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

A gyermeknapi rendezvényre is kitelepül a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány

Hírek
Közzétéve:

Folytatódnak a fasorfenntartási munkálatok

Hírek
Közzétéve:

Megszabadítottuk a graffitiktől a porta praetoriát