Köszönetet mondtunk a kerületi rendvédelmi szervek munkatársainak

Hírek
Közzétéve:

„A bátorság nem a félelem hiánya, hanem annak legyőzése.” (Nelson Mandela)

A korábbi évek hagyományainak megfelelően idén karácsony előtt is pénzjutalmat adott át dr. Kiss László a III. Kerületi Rendőrkapitányság, a III. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság, a III. Kerületi Polgárőr Egyesület és a Csillaghegyi Mentőállomás munkatársainak.

Beszédében a polgármester megköszönte a jelenlévőknek, hogy Óbuda-Békásmegyer közösségéért dolgoznak, és helytállnak a jelenlegi bizonytalan és kihívásokkal teli időszakban is. „Ma azoknak mondunk köszönetet, akik nap mint nap keményen dolgoznak azért, hogy minden itt élő számára biztonságos legyen a kerületünk.”

Szikszó Sándor, a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitányságának vezetője köszönetet mondott dr. Kiss Lászlónak és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatnak a támogatásért és a nagyon jó együttműködésért. Ezzel együtt a kapitányság munkatársainak is megköszönte az egész éves munkát és helytállást, valamint szeretteiknek is a támogatást.

Zsigó Csaba Árpád, a III. Kerületi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság vezetője szintén megköszönte a kerületi önkormányzat egész éves támogatását, valamint a munkatársak elkötelezettségét.

Dr. Kiss László polgármester összesen 67 rendőrnek, 45 tűzoltónak, 12 mentősnek és 4 polgárőrnek adott át elismerést. Köszönjük a kerületért végzett munkájukat!

Dr. Kiss László

Szikszó Sándor

Zsigó Csaba Árpád

A díjazott tűzoltók, mentősök, polgárőrök

Rendőrségi állomány

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság