Közel az emberekhez – nem csak szlogen a közösségépítés

Hírek
Közzétéve:

Az elmúlt több mint 10 évben az önkormányzat közösségépítő munkájának, a lakókkal, a civil szervezetekkel, illetve a kormányzattal és a Fővárosi Önkormányzattal való sikeres együttműködés eredményeként számos, a lakosság életminőségét javító fejlesztés valósult meg Óbuda-Békásmegyeren. Ez az évek során kialakított eredményes és segítőkész kapcsolat meghatározó eleme a kerület fejlődésnek, és a városvezetés elhatározása szerint az eredményes munka alapvető feltételként jelentkezik majd a városrész következő időszakában is.

Az önkormányzat munkájában elengedhetetlen szerepe van a lakossági szerepvállalásnak: a közösségi tervezési alkalmak, a rendszeres konzultációs fórumok és a mindennapi működés során nyert hasznos információk kulcsfontosságúak az egész kerületet érintő változások társadalmi elfogadtatásához. A növekvő lakossági igények és elvárások, a nagyvárosi lét forgataga szükségképpen megköveteli, hogy az együttműködésre, a lakossági szerepvállalás fórumainak biztosítására a továbbiakban is kiemelt hangsúlyt fektessen a városvezetés.

Az észrevételeket, javaslatokat 2019. szeptember 1-ig várják postai úton a Polgármesteri Hivatal Ügyfélkapcsolati Irodájának címezve (1033 Budapest, Harrer Pál u. 2.), ahol természetesen személyesen is lehetőség van a beadványok leadására. Azok, akik a postai, vagy személyes kézbesítés helyett az elektronikus kapcsolattartási formát választanák, levelüket a kozelazemberekhez@obuda.hu e-mail címre küldhetik el a fenti időpontig.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Ma gyújtjuk meg a negyedik adventi gyertyát

Hírek
Közzétéve:

Megjelent az Óvodai Iránytű 2024. évi kiadványa

Hírek
Közzétéve:

A március 28-i, csütörtöki ügyfélfogadási rend így változik