Közös eredményeink. Az első év – Már online is olvasható a 2020-as összefoglaló kiadvány

Hírek
Közzétéve:

Bizonyára Önök is megkapták már a postaládájukba a Közös eredményeink – Az első év című évösszegző kiadványunkat. Ha volt idejük belelapozni, reméljük, jóleső érzéssel töltötte el Önöket is, hogy bár a járványhelyzet minden tekintetben uralta ezt az évet, mégis mennyi minden történt, milyen hihetetlenül fontos dolgokat értünk el közösen, mennyi mindenre lehetnek büszkék a harmadik kerületiek.

Ahogyan dr. Kiss László fogalmaz köszöntőjében: „Nem a kiosztott karácsonyfák, védőmaszkok vagy ösztöndíjak száma az eredményességünk mutatója, hanem az Önök bizalma és partnersége. Ahogy egymás kezét fogva megvédtük a Hajógyárit. Az a több ezer szavazat, amely a Közösségi Költségvetés forintmillióit a legjobb helyre irányította. Az a határozottság, ahogy a Római-part jövőjéről gondolkodnak, ahogy óvják és őrzik az értékeit. És ugyanettől lesz a kerület zöldebb, élhetőbb és biztonságosabb.”

Mindannyian azért dolgozunk, ahogyan a polgármester is írja, hogy a harmadik kerület olyan hely legyen, amelyet megálmodtunk, amelyre büszkék lehetünk, és amelyben mindannyian otthon vagyunk.

Köszönjük, hogy ebben számíthatunk Önökre!

Bízunk benne, hogy jó érzéssel veszik kézbe és lapozzák át az elmúlt év közösen elért eredményeit összefoglaló kiadványunkat. Most online is elérhetővé tettük – jó olvasgatást, sok pihenést és kellemes ünnepeket kívánunk!

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság