Közös tér, közös érték

Hírek
Közzétéve:

Aquincumi amfiteátrum, Római-part, Mátyáshegy és még sorolhatnánk. Közös tereink, közterületeink hatalmas értéket rejtenek magukban, mi, harmadik kerületiek ezt különösen tudjuk, hiszen Óbuda-Békásmegyeren rengeteg történelmi emlékmű is található köztereinken, valamint gyönyörű, természetközeli helyszínekben is gazdag kerületünk.

Ezek tisztán tartását az Óbuda-Békásmegyer Közterület-Felügyelet végzi annak érdekében, hogy tiszta és rendezett környezetben élhessük mindennapjainkat. Kérünk minden lakost, itt dolgozót, tanulót, erre járót, hogy vigyázzon kerületünk és mellékműveink tisztaságára!

Az ÓBKF ezen értékeink felismerése és megőrzése érdekében elindított a Facebookon egy játékot, amely keretében minden nap posztolnak egy fotót egy különleges harmadik kerületi helyről, amelynek a nevét kell kitalálniuk a kommentelőknek. A játék segítségével tudják felhívni a figyelmet közterületeink, emlékműveink fontosságára, értékére és nem utolsó sorban a harmadik kerület szépségére. Játszanak velünk!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság