Közösségi falfestés a Tüdőgondozóban – Csatlakozzanak, tegyük együtt szebbé az egészségügyi intézményt

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer a közös otthonunk, ahol számítunk egymásnak. Önkormányzatunk önkéntes programra hív mindenkit, aki szeretne csatlakozni a Laktanya utcai Tüdőgondozó helyiségeinek kifestéséhez, hogy tiszta, gondozott környezetet biztosítsunk az egészségügyi intézmény dolgozói és az odalátogató páciensek számára.

Aki próbálta már, tudja: az önkéntesség öröm és közösségi élmény. Kevés jobb érzés van annál, mint amikor egy tevékeny nap végén azzal a tudattal térünk haza, hogy önzetlenül tettünk valamit másokért, egy jó ügyért, saját lakóhelyünkért.

Ezért mindenkit arra buzdítunk, hogy csatlakozzon az önkormányzat kezdeményezéséhez, és ragadjon festőhengert – első alkalommal – 2022. február 25-én és 26-án a Laktanya utcai Tüdőgondozóban.

Tervezett program:

2022. február 25., péntek 13.00 órától – előmunkálatok, faljavítás max. 3-4 óra időtartamban

2022. február 26., szombat 9.00 órától – több helyiség kifestése kb. 6-8 óra időtartamban

Frissítőről, harapnivalóról és a festéshez szükséges eszközökről az önkormányzat gondoskodik, azonban ha valaki tud magával hozni otthon nélkülözhető eszközöket, örömmel fogadjuk. A szombati napon az önkéntesek ebédet is kapnak.

A programot a hatályos járványügyi jogszabályoknak megfelelően tartjuk meg, a kézfertőtlenítés és a maszkviselés minden résztvevőtől elvárt.

Jelentkezésüket – csak az egyik vagy mindkét napra – a newman.timea@obuda.hu címen várjuk. Kérdéseiket is ezen az e-mail-címen vagy a +36 70 907 8464-es telefonszámon tehetik fel.

A munka folytatásáról, a következő alkalmak időpontjáról a későbbiekben adunk tájékoztatást. Minden segítség számít, minden dolgos kéznek örülünk. Várjuk Önöket szeretettel!

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság