Közösségi Költségvetés 2021 – Számoljuk a szavazatokat, hamarosan megtudjuk, melyek a győztes fejlesztések

Hírek
Közzétéve:

A Közösségi Költségvetés kampány nem titkolt célja, hogy a Óbuda-Békásmegyer minden lakosa részese lehessen a kerületet érintő fejlesztésekkel kapcsolatos döntési folyamatnak.

A Közösségi Költségvetés 2021 kampányban már megemelt, 75 millió forintos költségkerettel gazdálkodhattak a kerület polgárai, amelyet 10 körzet fejlesztései között osztottunk szét, így a körzetenként 7,5 millió forintos fejlesztésre lesz lehetőség.

A tavalyi évhez képest Önök jóval aktívabbak voltak a szavazást tekintve, annak dacára érkezett jóval több online és papírszavazat, hogy a gyűjtőládák csak korlátozottan voltak elérhetőek a járványhelyzet miatt. A kezdeményezés tehát nem hiábavaló, világosan kifejezték: partnerek akarnak lenni a kerület életét érintő döntésekben.

És hogy melyek lesznek a nyertesek az Önök által javasolt és szavazólapra került ötletek közül? Ezt még nem tudjuk, hiszen a papíron érkezett javaslatok összeszámolása jelenleg is tart. Egy biztos: akármelyik ötlet is lesz a befutó, minden harmadik kerületben élő nyerni fog vele.

A mi otthonunk, a mi döntésünk.

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

A valóság az óvodai beiratkozásokról és az OVI+ programról

Hírek
Közzétéve:

Idén is lesz Óbudai Esport Bajnokság

Hírek
Közzétéve:

„Pedofiloknak nem jár kegyelem” – a képviselőtestület nyilatkozata