Közösségi takarítás szombaton Mocsárosdűlőn – A tisztább és szebb zöldterületekért

Hírek
Közzétéve:

Az itt élők, civil szervezetek, közösségek és önkormányzatunk összefogásával rendszeresen szemétszedő, takarító akciókkal tesszük tisztábbá, rendezettebbé a harmadik kerületet. A nemrégiben ünnepelt Föld napja kiváló alkalmat kínált ismét a közös munkához.

A harmadik kerületben működő SciDog – A Kutyaegyetem csapata ismét a Testvérhegyet és környékét tisztította meg, míg az Ürömért Egyesület tagjai többek között a Rókahegyen és Békásmegyeren, az Ófaluban gyűjtötték össze a hulladékot, az eldobált szemetet.

Mindkét akcióhoz Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat biztosította a munkához szükséges kesztyűket és hulladékgyűjtő zsákokat, ahogyan a szombati közösségi takarítónaphoz.

Az Aquincum-Mocsáros Közhasznú Egyesület közösségi takarítónapot szervez Mocsárosdűlőn április 30-án, szombaton.

Régi szokás szerint az Óbudai Árpád Gimnázium tanulói lesznek a segítségükre, mindig lelkes munkájukat az egész kerület nevében köszönjük.

Mint írják: a munkák befejezése után minden, a szemétszedésben, takarításban részt vevő önkéntest várnak a játszótéren egy kis péksüteményre, teára, vízre. Kézmosási lehetőséget is biztosítanak.

Mocsárosdűlő lakóit, a környéken élőket, valamint a Gladiátor park használóit is szeretettel várják a közösségi munkára.

Gyülekező: 9:30
Helyszín: az aquincumi HÉV-megállónál

Tartsanak velünk minél többen. Köszönjük, hogy továbbra is partnereink abban, hogy a harmadik kerület tisztább, rendezettebb és szebb legyen!

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság