Lakáspályázatokat írt ki az önkormányzat

Hírek
Közzétéve:

Pályázati kiírás önkormányzati tulajdonú, helyreállításra szoruló lakások költségelven való bérbeadására

Beadási határidő: 2017. 10. 31. 12:00

Pályázatleírás:
A Budapest Főváros III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Lakásgazdálkodási Bizottsága az Önkormányzat tulajdonában lévő alábbi lakások bérbeadására hirdet pályázatot.

A pályázati kiírás valamint a lakásokról készült műszaki leírások Budapest Főváros III. Kerületi Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati Irodájában (1033 Budapest, Harrer Pál u. 2.), az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. központjában (1033 Budapest, Mozaik u. 7.) valamint az önkormányzat honlapján a www.obuda.hu oldalon megtekinthetők. A lakásokról készült fotók – a pályázat benyújtásának határidejéig – megtekinthetők az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. honlapján (www.ovzrt.hu). A pályázatra történő jelentkezéshez nyomtatványok 2017. október 13. napjától Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati Irodájában, valamint a Szociális Szolgáltató Főosztály Ügyfélszolgálati Irodájában átvehetők. A pályázati nyomtatványok beszerzése és a pályázaton való részvétel ingyenes.

Letölthető dokumentumok:

Pályázati kiírás önkormányzati tulajdonú, helyreállításra szoruló lakások költségelven való bérbeadására (.doc)

pályázati adatlap költségelvű pályázathoz (.doc)

Műszaki leírások és fényképek (új ablakban nyílik meg)

Részteles pályázati kiírás (helyreállításra szoruló, költségelvű pályázat) >>>

 

Pályázati kiírás önkormányzati lakások szociális alapon való bérbeadására

Beadási határidő: 2017. 10. 31. 12:00

Pályázatleírás:
A Budapest Főváros III. kerület Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Lakásgazdálkodási Bizottsága az Önkormányzat tulajdonában lévő alábbi lakások bérbeadására hirdet pályázatot.

A pályázati kiírás Budapest Főváros III. Kerületi Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati Irodájában (1033 Budapest, Harrer Pál u. 2.), az Óbudai Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. központjában (1033 Budapest, Mozaik u. 7.) valamint az önkormányzat honlapján a www.obuda.hu oldalon megtekinthető. A pályázatra történő jelentkezéshez nyomtatványok 2017. október 13. napjától Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Ügyfélszolgálati Irodájában, valamint a Szociális Szolgáltató Főosztály Ügyfélszolgálati Irodájában átvehetők. A pályázati nyomtatványok beszerzése és a pályázaton való részvétel ingyenes.

Letölthető dokumentumok:

Pályázati kiírás önkormányzati lakások szociális alapon való bérbeadására (.doc)

Pályázati adatlap szociális alapú pályázathoz 2017. 04 (.doc)

sorszám út / utca emelet m2 szobaszám komfortfokozat alaplakbér Ft/m2
1 Margitliget 7 52 1+1 összkomfortos 431,-Ft
2 Szindbád 13 52 1+1 összkomfortos 431,-Ft
3 Szindbád 14 52 1+1 összkomfortos 431,-Ft

Részletes pályázati kiírás (szociális) >>>

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság