Magaságyást készített az önkormányzat a Bárczi Géza Általános Iskolának

Hírek
Közzétéve:

Az iskola pályázott az Örökös Ökoiskola cím elnyerésére is, amelyhez a magaságyás kialakítása nagyon illett. Az ágyás ugyanis az iskola udvarának ökológiai fejlesztésben és az iskolai oktatásban is előremutató.

Burján Ferenc alpolgármester és Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat örömmel nyújtott segítséget az anyagok beszerzésében és a magaságyás kivitelezésében. Ez 100 ezer forintnyi anyagköltséget és a munkadíjat jelentette.

Az iskola június végén írt köszönőlevelet Burján Ferencnek, amelyben arról értesítették, hogy a Bárczi Géza Általános Iskola elnyerte az Örökös Ökoiskola címet. Ennek kapcsán vállalták az iskola udvarának ökoirányú fejlesztését, amihez jelentős segítséget nyújt a kialakított magaságyás. Ennek gondozására folyamatosan kiemelt figyelmet fordítanak majd.

“Nagy örömömre szolgált, hogy saját eszközeinkkel hozzá tudtunk járulni, hogy az iskola elnyerje ezt a címet. Bízom benne, hogy a magaságyás kialakításával az oktatás során a gyerekek környezettudatos szemléletét is sikerül formálni” – fejezte ki örömét az alpolgármester.

 

Az elkészült magaságyás

Az elkészült magaságyás

 

Köszönőlevél a Bárczi Általános Iskolától

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság