Május 11-én összegzik munkájukat a Római-part közösségi tervezésének munkacsoportjai

Hírek
Közzétéve:

2023. április 27-én lezárultak a Munkacsoportos Műhelymunkák, mely során a nyomvonal ismeretében, együtt gondolkoztunk a Római-part komplex fejlesztési koncepcióján.

A fejlesztési koncepció a munkacsoportokban dolgozó civil és szakértői résztvevők közös munkájának eredményeként alakult hétről hétre. A Vízisport, a Közlekedési, a Zöld, a Városrendezési, a Sétány, valamint a Vendéglátás munkacsoportban is tartalmas, konstruktív beszélgetések zajlottak, melyek eredményei honlapunkon a jegyzőkönyvekben olvashatóak.

A munkacsoportok műhelymunkáját az Integráló Fórumon, 2023. május 11, csütörtökön összegezzük majd.

Minden munkacsoport bemutatja röviden a kulcsprojektjét. A résztvevőknek lesz lehetőségük kérdéseket feltenni, melyre a munkacsoport civil és szakértői résztvevői fognak majd válaszolni.

Az Integráló Fórum második felében a munkacsoportok felbomlanak, és a résztvevők különböző asztaloknál dolgozhatnak majd együtt a sétány funkcióinak meghatározásán.

A munkacsoportok munkájának eredményeképpen készülő fejlesztési koncepció munkaközi verziójának véleményezésére az Integráló Fórum eredményeinek feldolgozás után lesz majd lehetőség.

Az esemény az Óbudai Kulturális Központban kerül megrendezésre, 17.00-20.00-ig.

Facebook esemény: https://fb.me/e/KEBNWNdI

További fórumok, és az eddigi eredmények: https://romai.budapest.hu/

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság