Májusban újra ingyenes jogsegély és gyermekjogi tanácsadás a harmadik kerületben

Hírek
Közzétéve:

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat és a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány folytatja együttműködését, amelynek célja megerősíteni a harmadik kerületi gyermekvédelmi rendszert.

Az együttműködés keretein belül igyekszünk idén is többféle lehetőséget biztosítani térítésmentesen az itt élőknek és az itt dolgozó szakembereknek, hogy a gyermekek biztonságát, védelmét érintő kérdésekben minél tájékozottabbak legyenek, és minél hatékonyabb, összehangoltabb munkát tudjanak végezni.

Ennek megfelelően továbbra is várjuk jelentkezésüket idén immáron negyedik alkalommal megrendezendő, ingyenes gyermekjogi tanácsadásunkra és jogsegélyünkre . Forduljanak bizalommal a szakemberekhez, kérdezzenek bátran, akár bölcsődei, óvodai, iskolai ügyekről van szó, akár válással, láthatással, bántalmazással kapcsolatos kérdésekről.

Az ingyenes jogsegély következő időpontjai:

  • május 17., 14:00–17:00 óra
  • június 14., 14:00–17:00 óra

Tudnivalók a tanácsadásról:

  • Mindig havonta egy alkalommal tartjuk, és mindig háromórás.
  • Jogász és pszichológus van jelen – muszáj ugyanakkor hangsúlyozni, hogy ők gyermekjogi, gyermekvédelmi kérdésekben állnak rendelkezésre ennek az együttműködésnek a keretében, más típusú problémával, panasszal ezeken az alkalmakon nem tudnak hozzájuk fordulni az érdeklődők.
  • A tanácsadásra mindenkit szeretettel várunk, szakembereket, laikusokat egyaránt. Várjuk mindenki jelentkezését, akinek kérdése, problémája van gyermekvédelmi, gyermekjogi kérdésekben.
  • Van mód arra, hogy többen kezdeményezzenek beszélgetést (ha többen ugyanazokat a kérdéseket, problémákat szeretnék felvetni), ezt, kérjük, minden esetben jelezzék előre az e-mailben. Ideális, ha ötnél többen nem jelentkeznek egyszerre, hogy valóban hasznos tudjon lenni a beszélgetés.

ITT tudnak regisztrálni.

 

A tanácsadáson a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány jogásza és pszichológusa vesz részt, csatlakozni ezen a linken lehet:

meet.google.com/bze-txvc-tkd

 

Minden ügyre, esetre 40 perc jut. Tehát ez alatt az idő alatt a jogász és a pszichológus kizárólag az adott kérdésre és problémára koncentrál.

Tartsanak velünk, kérdezzenek bátran, forduljanak bizalommal az alapítvány munkatársaihoz. Köszönjük, hogy Ön is támogatja a munkánkat, és együtt tudunk kiállni a gyerekek biztonságáért, valamint közösen lépünk fel a gyermekbántalmazás minden formája ellen.

Az alapítvány NEMECSEK Programja.

Együttműködésünk a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság