Már igényelhetők a 2022-es parkolási engedélyek

Hírek
Közzétéve:

A 2021. évre kiadott kerületi parkolási engedélyek érvényessége – a gyermekszállítási kedvezmény kivételével – 2022. január 31-én lejár. Az Óbudai Parkolási Kft. azonban azt javasolja ügyfeleinek, ne hagyják az utolsó pillanatra a jövő évi engedélyek igénylését, ezért már ettől a héttől lehetőséget biztosítanak a 2022. évi engedélyek igénylésére.

A kérelmeket személyesen, a Parkolási Kft. ügyfélszolgálatán, illetve postai úton is be lehet nyújtani. A megfizetendő összegekről az obudaiparkolas.hu oldalon található információ. Az ügyfélszolgálaton készpénzes és bankkártyás fizetésre is lehetőség van.

Előzetes időpontfoglalásra az Ügyfélablakon vagy az Óbudai Parkolási Kft. call centerén keresztül a +36 21 208 8002 számon van lehetőség.

Az állandó III. kerületi lakcímmel és saját üzembentartású, vagy a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartó hiányában saját tulajdonú, magyar felségjelzésű gépjárművel rendelkező ügyfelek elektronikusan is benyújthatják kérelmüket az Ügyfélablakon keresztül.

Erre a munkáltatótól kizárólagos használatba kapott úgynevezett „céges autó” esetén nincs lehetőség.

Kizárólag az ügyfélszolgálaton és a honlapon elérhető formanyomtatványokon benyújtott kérelmek kerülnek elfogadásra. A nyomtatványok hátoldalán található Tájékoztató a sikeres kérelmezéshez szükséges dokumentumok listáját is tartalmazza.

A járványhelyzetre való tekintettel az Óbudai Parkolási Kft. ügyfélszolgálatának munkatársai az orrot és a szájat eltakaró maszkot viselnek, és kérik, hogy saját és munkatársaik biztonsága érdekében az ügyfelek is használják a kézfertőtlenítőt, viseljenek maszkot, valamint lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzenek.

2021. december 23. csütörtök 17:00 órától 2022. január 3. hétfő 8:00 óráig a parkolás díjmentes, így a Parkolási Kft. ügyfélszolgálata és call centere sem lesz elérhető.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság