Már lehet nevezni a Futófesztiválra

Hírek
Közzétéve:

futofesztival plakát 2015 szeptember 6.A helyszín változatlanul a pünkösdfürdői Duna-part szakasza, amely immár harmadik alkalommal ad otthont a rendezvénynek. A verseny fővédnöke: Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, a Magyar Férfi Vízilabda Válogatott szövetségi kapitánya. A verseny védnöke: Bús Balázs Óbuda- Békásmegyer polgármestere.

Időpont: 2015. szeptember 6. vasárnap

Versenyközpont, rajt/cél, öltöző, WC, frissítőállomás: a Pünkösdfürdő utca és a Kossuth Lajos üdülőpart találkozásánál fekvő terület, a Duna-parton

Távok:

Úgy, ahogy tavaszi rendezvényünkön is, ezúttal is célunk a családokat és baráti társaságokat az esemény középpontjába állítani, mert a sportolás és a mozgás együttes élménye rendkívül nagy élményt nyújt gyerekeknek és szüleiknek egyaránt. Ezért az őszi fesztiválon a meglévő három táv még két távval egészül ki, így összesen öt távon lehet a rajtvonalhoz állni.

Rajtidőpontok:

9:30 – 500 m Mini futam (10 év alatti gyermekek részére)

10:00 – 1 000 m Midi futam (10-14 éves korú gyermekek részére)

10:30 – 2 015 m Családi futam

11:30 – 7 km

12:30 – félmaraton egyéni

A rövid távokon – az 500 m és 1000 m-en – csak gyerekek jelentkezését várjuk. Óvodás korú gyermeket egy szülő kísérhet. A részvételhez előzetes regisztráció nem szükséges, a rajtvonalnál az indulás időpontját megelőzően kell jelentkezni.

A verseny részletei, az on-line nevezés, valamint Facebook esemény elérhető az alábbi hivatkozásokon.

Nevezés on-line: http://obudasport.hu/obudai-futofesztival-nevezes/

Versenykiírás: http://obudasport.hu/obudai-futofesztival-versenykiiras/

Facebook: https://www.facebook.com/events/1682332358653490/

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság