Még egy hétig nyomozhatunk együtt – Irodalmi krimivel várja az Esernyős és az Óbudai Anziksz a harmadik kerületben járókat

Hírek
Közzétéve:

Különleges köztéri irodalmi sétára várják a harmadik kerület szívében mindazokat, akik szívesen utánajárnának egy izgalmas történetnek.

Irodalmi nyomozásra invitál a Fő téri Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Központ és az Óbudai Anziksz kulturális folyóirat közös projektje, ezúttal azonban nem az online térben, hanem a kerületi köztereken. Plakátvitrinekben helyezték el egy lebilincselő történet tíz epizódját.

A plakátkrimi a harmadik kerületi Szentlélek térről indul, az első rész a 118-as autóbusz megállójában olvasható. Minden plakáton fel van tüntetve a következő rész helyszíne, így egy könnyű sétával járhatunk a végére a történetnek. Péntek Orsolya, az Óbudai Anziksz állandó szerzőjének mozaikkrimije egy irodalmi mű kalandos sorsát meséli el.

A szerevezők mától, hétfőtől egy héttel meghosszabbítják a projektet. Olvasgatás közben érdemes szelfiket is készíteni a plakátkrimikkel, majd #krimi hashtaggel kiposztolni őket, hiszen az összeset bemutatva az Esernyős vendégei lehetünk egy zamatos kávéra – a járványhelyzet miatt egyelőre még csak elvitelre.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság