Megérkezik a karácsony a Lumina Christmas Parkba Óbudára

Hírek
Közzétéve:

A múlt évben Budapestre hozott Lumina Park népszerűségét tapasztalva a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. erre a téli szezonra két fényparkkal készült. Már látogatható a Palatinus strandon a Lumina Park Budapest 150. Óbudán, a Római strandon pedig a karácsonyi hangulatot hozó Lumina Christmas Park hivatalos megnyitójára november 18-án délután négy órakor kerül sor, de a park már megnyitott, és január közepéig várja a vendégeket.

Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. lengyel partnerével, a Lumina sp. z o. o. céggel közösen tavaly hozta az első Lumina Parkot Budapestre, mely több mint 200 ezer látogatóval a főváros látványossága, a családok és a fiatalok kedvelt téli programja lett. A margitszigeti Palatinus fürdőben ez év október 19-én nyílt meg az ezúttal a főváros 150. születésnapja alkalmából időutazásra hívó fénypark.

Karácsonyi posta, ajándékgyár és rénszarvasösvény

Az első budapesti fénypark sikerét tapasztalva ebben az évben megnyitott a Lumina Christmas Park is, igazi karácsonyi hangulatot varázsolva a Római fürdő 7 hektár területű parkjába. A mesés Christmas Village a magyar és az európai karácsonyi ünnepek csodáit, szimbólumait jeleníti meg egy nagyjából egy kilométer hosszú útvonalon.

A fények birodalmába belépve van karácsonyi posta, ahol fel lehet adni a Mikulásnak írt levelet, manók műhelye ajándékgyárral, jégvilág pingvinekkel, jégcsapokkal, rénszarvasösvény és karácsonyfaerdő, fel lehet ülni a színpompás szánra, a karácsonyi buszra és a körhintára, végül a Mikulás házában is vendégeskedhetünk. Az ünnepekre készülődve meghitt élményt kínál egy közös családi séta millió karácsonyi fényben a Lumina Parkban.

A Lumina Christmas Park nyitvatartása: 2023. november 11-től 2024. január 15-ig, minden nap 17-től 21 óráig

A park címe: Római Strandfürdő, 1031 Budapest, Rozgonyi Piroska u. 2.

Youth Card programunk nyáron debütált, akkor Sziget Fesztivál napijegyhez juthattak 30% kedvezménnyel a III. kerületben lakó fiatal felnőttek. A program keretében most a november 11-től látogatható Lumina Christmas Parkba szóló felnőtt belépőjegy árából kaphatnak 30% kedvezményt az Óbuda applikáción keresztül a 18 és 35 év közötti óbuda-békásmegyeri lakosok.  A kiállítás 2024. január 15-ig fogadja a látogatókat.

Az applikáció innen letölthető:

Androidra

IOS-re

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság