Meggyújtottuk a harmadik adventi gyertyát Szabó Tímea országgyűlési képviselővel

Hírek
Közzétéve:

December 12-én már a harmadik adventi gyertyát gyújtottuk meg az Advent Óbudán 2021 programsorozat részeként. Ez a gyertya az öröm szimbóluma. Azt az örömöt fejezi ki, hogy idén is eljön az ünnep.

A gyertyagyújtást megelőzően Szabó Tímea ünnepi beszédében arra kért mindenkit, hogy most, az adventi időszakban ne a mögöttünk álló, nehéz évre gondoljunk, hanem arra, hogy milyen különlegesek a mostani, várakozással, reménnyel teli napok. “Bíznunk kell abban, hogy a sötétség és a hideg után a világosság és a boldogság időszaka következik. Ebben a hitben kívánok boldog, békés és szeretetteljes karácsonyi ünnepeket Önöknek!”

A képviselő a gyertyagyújtást megelőzően adományt adott át a Fő téri adománygyűjtő faházban, valamint az Óbudai Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ ellátottjai által készített termékekből is vásárolt.

Ezen a héten is színes, tartalmas programokkal várunk mindenkit az Advent Óbudán 2021 rendezvényein két helyszínen, a Fő téren és a Békásmegyeri piac közösségi terén.

Karácsonyi adománygyűjtő akciónkban pedig még e hét péntekig várjuk a felajánlásokat az Oltalom Karitatív Egyesület, a Jó Pásztor Anyaotthon és az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ számára.

Várjuk Önöket szeretettel, ünnepeljünk együtt!

 

Szabó Tímea ünnepi beszéde

Adventi éneklés

Szabó Tímea és dr. Kiss László meggyújtja a harmadik adventi gyertyát

Szabó Tímea is hozott adományt

Szabó Tímea a Rehabilitációs és Foglalkoztatási Központ ellátottjai által készített termékekből vásárol

Fotók: Patek Andrea és Járdány Bence

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság