Meggyújtottuk az első adventi gyertyát – Fürdőbelépőt ajánlottak fel a nehéz helyzetben lévő családoknak

Hírek
Közzétéve:

„Van-e érzés, mely forróbban és sejtelmesebben megdobogtatja az emberi szívet, mint az ünnep és a várakozás izgalma?”

Szűts Ildikó, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) vezérigazgatója Márai Sándor szép gondolataival köszöntötte az Advent Óbudán rendezvénysorozat Fő téri látogatóit advent első vasárnapján. A vezérigazgatót kértük fel, hogy gyújtsa meg az első adventi gyertyát.

Hagyományainkhoz híven nemcsak otthonainkban, családi körben, hanem a Fő téren is fellobban a gyertya lángja advent négy vasárnapján, hogy együtt örülhessünk az ünnep eljövetelének.

Szűts Ildikó a harmadik kerületi székhelyű Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. nevében felajánlást is tett az első – a hitet szimbolizáló – gyertya meggyújtásának alkalmából. A Jó Pásztor Anyaotthonban élő családokat és az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ ügyfeleit a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőbe szóló családi belépőjeggyel lepik meg, hogy izgalmas, pihentető élménnyel töltődhessenek fel az ünnep idején.

Köszönjük szépen, hogy gondoltak a kerületi, nehéz helyzetben lévő családokra.

Önkormányzatunk adománygyűjtő akciójában az Oltalom Karitatív Egyesület mellett a Jó Pásztor Anyaotthon és az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ számára várunk felajánlásokat.

Köszönjük, ha Önök is csatlakoznak akciónkhoz.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság