Megjelent az Óvodai Iránytű 2024. évi kiadványa

Hírek
Közzétéve:

Megjelent az Óvodai Iránytű 2024. évi kiadványa, melyben az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat fenntartásában működő óvodák fotókkal gazdagított, részletes ismertetőin kívül az óvodai beiratkozással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, illetve a nyílt napokat is összegyűjtöttük. Emellett az óvodák felvételi körzetei és az ehhez tartozó utcanévjegyzék is megtalálható a kiadványban.

Ahogy dr. Kiss László polgármester beköszönőjében olvasható: „A 2024-es év szeptemberében óvodába készülő kisgyermekek szüleit arra biztatom, minél többször vegyék kézbe kiadványunkat, használják valóban iránytűként, hogy kiválaszthassák azt az intézményt, amelynek pedagógiai programja, hitvallása leginkább összhangban van az Önök családja által képviselt értékekkel, törekvésekkel, és amelyben kisgyermekük fejlődését, biztonságát, egyéni igényeit leginkább támogató odafigyelést kaphat. Élményekben gazdag, szép óvodás éveket kívánok Óbuda-Békásmegyeren!”

Kiadványunk nyomtatott formája készülőben van,

online a képre kattintva már most elérhető.

Olvassák, használják, fogadják szeretettel!

Ne feledjék: Az Ovis lesz a gyermekünk szülői tájékoztató fórum Belső-Óbudán 2024. március 25-én, hétfőn 17.00 órától az Esernyős Szindbád termében (1033 Budapest, Fő tér 2.), Békásmegyeren pedig 2024. március 27-én szerdán 17.00 órától a Békásmegyeri Közösségi Házban (1039 Budapest, Csobánka tér 5.) kerül megrendezésre.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság