Megkezdődött a jövő évi parkolási engedélyek kiadása

Hírek
Közzétéve:

Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a kérelmek benyújtását, annál is inkább, mert az ügyintézést várakozás nélkül, online is kezdeményezhetik. A 2023. évi parkolási engedélyek érvényessége 2024. január 31. napján lejár.

Megkezdődött a 2024. évi parkolási engedélyek kiadása. Az állandó harmadik kerületi lakcímmel és saját üzembentartású vagy a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartó hiányában saját tulajdonú, magyar felségjelzésű gépjárművel rendelkezők elektronikusan is benyújthatják kérelmüket az Ügyfélablakon keresztül. Erre a munkáltatótól kizárólagos használatba kapott úgynevezett „céges autó” esetén nincs lehetőség.

Az elektronikus igénylés előtt olvassák el az online kérelmezésről szóló tájékoztatót. A kérelmek benyújthatók az Óbudai Parkolási Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatánál és postai úton is.

A megfizetendő összegekről a Hozzájárulások és kedvezmények díjai alatt tájékozódhatnak. Az ügyfélszolgálaton lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is. 

Előzetes időpontfoglalásra rendelkezésükre áll az Ügyfélablak vagy a Call Center a +36 21 208 8002 helyi tarifával hívható számon.

Az Ügyfélszolgálaton és a honlapon elérhető formanyomtatványokon nyújtsák be kérelmeiket, ahol a nyomtatványok hátoldalán található tájékoztató tartalmazza a kérelmezéshez szükséges dokumentumok listáját.

Az Ügyfélszolgálat 2023. december 22. péntek 14:00 órától 2024. január 2. kedd 9:00 óráig zárva tart és a Call Center sem fogad hívásokat, ám ez az Ügyfélablak működését nem befolyásolja.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság