Megkezdődött a jövő évi parkolási engedélyek kiadása

Aktuális
Közzétéve:

 

Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a kérelmek benyújtását, annál is inkább, mert az ügyintézés jelenleg még várakozásmentes.

Ügyintézési időpont foglalására lehetőség van az Óbudai Parkolási Nonprofit Kft. ügyfélablakán keresztül, e-mail címmel regisztrálva, illetve telefonon a call centeren keresztül, a helyi tarifával hívható +36 21 208 8002 számon.

A Társaság honlapján  bővebb információt találnak az engedélyek kiadásával kapcsolatban, néhány a legfontosabb tudnivalók közül:

Igényelhető parkolási engedélyek ezen az oldalán tájékozódhatnak a kiadható parkolási engedélyek típusáról.

Fizetendő díjakról itt tájékozódhatnak bővebben.  Az ügyfélszolgálaton lehetőség van készpénzes, illetve bankkártyás fizetésre is.

Az állandó III. kerületi lakcímmel és saját üzembentartású, vagy a forgalmi engedélybe bejegyzett üzembentartó hiányában saját tulajdonú, magyar felségjelzésű gépjárművel rendelkező ügyfelek elektronikusan is benyújthatják kérelmüket az ügyfélablakon keresztül.

Ezen az oldalon találják a kérelemhez szükséges formanyomtatványokat, dokumentumokat.

A III. kerületi parkolási engedélyek területi hatálya nem változott 2022-es határokhoz képest, csak a zónák kaptak más elnevezést. Az Óbudai Parkolási Kft. interaktív térképének segítségével tájékozódhatnak a parkolási övezetekről és azok határairól.

Az ünnepek alatt, azaz 2022. december 23. péntek üzemzárástól  (B övezetben 20:00 óra, a C4 és C5 övezetben 18:00 óra) – 2023. január 2. hétfő üzemkezdésig – (minden övezetben 8:00 óra) a parkolás ingyenes. Ebben az időszakban az Óbudai Parkolási Kft. ügyfélszolgálata zárva tart és a call center sem fogad hívásokat.

Fentiek nem vonatkoznak a nem az Óbudai Parkolási Kft.  által üzemeltetett magánparkolók és parkolóházak nyitvatartására és ünnepek alatti díjaira!

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság