Megkezdtük kerület szerte a kátyúk és a megkopott útfelületek javítását a jó idő beálltával. A javítási munkák átmenetileg kisebb forgalmi tolódásokat okozhatnak. Köszönjük megértésüket és türelmüket!

A tartósan fagyos idő elmúltával megkezdődtek kerületünkben a hosszú távú megoldást jelentő útburkolat javítási munkálatok. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat szerződött partnere szakmai szempontok ‒ például az úthiba mérete, elhelyezkedése, az útvonal forgalma ‒ alapján meghatározott sorrendben végzi a kátyúk és a megkopott útfelületek javítását.

Az elmúlt időszakban az Árpád utcában, a Medgyessy Ferenc utcában, a Juhász Gyula utcában, a Hadrianus utcában, a Bálint György utcában, a Rozália utcában, a Zsófia utcában, a Kalászi utcában és a Raktár utcában került sor az úthibák javítására. Ezt követően pedig a Hunor utcában, a Gyűrű utcában, az Arató Emil téren és a Mátyáshegyi úton kezdik meg a javítási munkákat.

Kollégáink helyszíni észlelése, lakossági bejelentések (ugyfelszolgalat@obkf.hu) alapján tudomásunkra jutott úthibák javítására minden esetben sor fog kerülni.

A javítási munkálatok rövid időre kisebb forgalmi tolódásokat okozhatnak. Köszönjük megértésüket és türelmüket!