Megnövekedő forgalom várható az Óbudai temető környékén

Hírek
Közzétéve:

temeto_alt_2016

Nagyobb térkép

Október 29-én nyitástól november 1-jén zárásig gépjárművel csak az Új köztemetőbe és a Fiumei úti Nemzeti Sírkertbe lehet behajtani. A többi temetőben tilos az autóforgalom, csak a mozgáskorlátozottak hajthatnak be a temetők területére.

Október 31-én (hétfőn) a nappali járatok a szombati, november 1-jén (kedden) a munkaszüneti napi, illetve ünnepnapi menetrend szerint közlekednek.

Az Óbudai temetőt is érintő, Óbudai rendelőintézettől induló 160-as, 260-as és 260A autóbusz közös szakaszán (az Óbudai rendelőintézet és Óbudai temető között) október 29-étől (szombattól) november 1-jéig napközben a megszokottnál sűrűbben, 10 percenként követik egymást a buszok. A 160-as, 260-as és a 260A vonalakon ebben az időszakban csuklós buszok viszik az utasokat.

Október 27-e (csütörtök) és november 1-je (kedd) között 218B számjelzéssel rendkívüli autóbuszjárat közlekedik a Szentlélek tér és az Óbudai autóbuszgarázs között az Óbudai temető érintésével, amely a H5-ös HÉV felől biztosítja a sírkert elérhetőségét. A buszjárat 5-10 perces sűrűséggel közlekedik és a megszokott rend szerint induló 118-as és 218-as autóbusszal együttesen az Óbudai temetőbe látogatók számára sűrű, 10 percenkénti eljutási lehetőséget biztosít – írja a BKK.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság