Megrendeztük az Első Óbudai Esport Bajnokságot!

Hírek Kiemelt hírek
Közzétéve:

A harmadik kerületi Gamerlanddel összefogva 2023. július 15-én megrendeztük az Első Óbudai Esport Bajnokságot, amelyen a helyi fiatalok FIFA-ban, Forma-1-ben és CS:GO-ban mérettethették meg magukat. 

A nyári szünidőben Önkormányzatunk nagy figyelmet fordít arra, hogy tartalmas szórakozást, ugyanakkor biztonságos környezetet biztosítson a kerületben élő gyermekeknek és fiataloknak. Ebben a törekvésünkben találtunk partnerre a Gamerland csapatában.

Az Első Óbudai Esport Bajnokság házigazdája Elek Péter volt, aki dr. Kiss László, Óbuda-Békásmegyer polgármesterével közösen adta át a győztes versenyzőknek a díjakat, valamint a tombola nyerteseit is együtt sorsolták ki. A tombolán számos értékes nyereményt volt lehetősége nyerni a látogatóknak. Többek között két darab meglepetés nyaralást két főre, egy darab két fős, háromfogásos ebédet vagy vacsorát, két darab Alza utalványt, egy Sziget napijegyet és öt darab Gamerland vouchert osztottak ki a nyertes tombolások között.

A helyszínen lehetőség volt a Gamerland minden eszközét ingyenesen kipróbálni, továbbá ingyen limonádé is várta az érdeklődőket.

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a versenyeken vagy csak ellátogatott az eseményre, bízunk benne, hogy emlékezetes élményben volt részük! Továbbá gratulálunk minden győztesnek!

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság