Megújult a BKK weboldala – Egyetlen kattintással elérhetők a legkeresettebb információk okostelefonon is

Hírek
Közzétéve:

A Budapesti Közlekedési Központ új oldalán a menürendszert a korábbi internetes elemzési adatok alapján állították össze, így egy logikusabb, átláthatóbb felület jött létre, amelyen sokkal könnyebb megtalálni a felhasználók szempontjából fontosabb információkat. A legkeresettebb szolgáltatások, a menetrend, az utazástervezés, az utazási információk, a jegy- és bérletárak, valamint a fővárost érintő legfontosabb fejlesztések egy-egy kattintással elérhetők.

Felhasználói szempontból a portál egyik legfontosabb funkciója az utazástervezés, ezért a FUTÁR külön ablakban, rögtön a nyitóoldal felső részén elérhető.

Az oldal tervezői szintén figyelembe vették, hogy a látogatók napjainkban már kevésbé asztali gépen, sokkal inkább valamilyen mobil eszközökön keresik az információkat. Így a weboldal a megújult felépítésnek köszönhetően mostantól kényelmesebben használható bármilyen okoseszközön. És az oldal teljesen akadálymentesített, így a látássérültek is könnyen használhatják.

A felhasználói visszajelzések és az újonnan felmerülő igények alapján továbbra is folyamatosan fejlesztik, javítják, bővítik a felületet. A BKK célja ugyanis az, hogy az új honlap ne csupán tájékoztató felület legyen, hanem a későbbiekben lehetőséget adjon arra is, hogy a közlekedésszakma képviselői és rajongói megvitathassák a főváros közlekedését érintő kérdéseket.

Amennyiben a felhasználók valamilyen hibát fedeznek fel az oldalon, kérik, azt jelezzék a bkk@bkk.hu e-mail-címen. A legfrissebb információkért érdemes a közlekedési központ Facebook-oldalát is követnünk.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság