Menetrendváltozás február végén és március elején

Hírek
Közzétéve:

A H5-ös HÉV 2018. február 24-én és 25-én (szombaton és vasárnap), valamint 2018. március 3-án és 4-én (szombaton és vasárnap) Szentendre, illetve Békásmegyer és a Margit híd, budai hídfő megállóhely között közlekedik, mert a HÉV-alagútban garanciális munkákat és monitoring méréseket végeznek. A lezárás ideje alatt a HÉV helyett a H5-ös pótlóbusszal és a 109-es autóbusszal lehet utazni a Batthyány tér M+H és a Margit híd, budai hídfő H között. A 19-es villamos rövidített útvonalon, a Kelenföld vasútállomás M és a Batthyány tér M+H között; a 41-es villamos pedig a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő között a Krisztina körúton keresztül közlekedik. A H5-ös pótlóbuszon kerékpárok szállítása megengedett.

Menetrendi változások

  • A H5-ös HÉV szerelvényei Szentendre és a Margit híd, budai hídfő megállóhely, illetve a Békásmegyer és a Margit híd, budai hídfő megállóhely között közlekednek a menetrend szerinti követési időközzel. A munkák ideje alatt a szerelvények a Batthyány tér irányú peron mellé érkeznek és onnan is indulnak vissza Békásmegyer, illetve Szentendre felé.
  • A HÉV pótlására H5-ös jelzéssel pótlóbusz-járat indul a Batthyány tér M+H és a Margit híd, budai hídfő H között. A pótlóbuszokra a 109-es autóbusz felszállóhelyein lehet felszállni.
  • A 19-es villamos rövidített útvonalon közlekedik a Kelenföld vasútállomás M és a Batthyány tér M+H között. A Batthyány tér M+H és Óbuda között a 109-es autóbusszal lehet utazni, amely vasárnap napközben sűrítve közlekedik.
  • A 41-es villamos változatlanul a Bécsi út/Vörösvári út és a Kamaraerdei Ifjúsági Park között közlekedik, de a Rudas Gyógyfürdő és a Szent Lukács Gyógyfürdő között módosított útvonalon, a Krisztina körúton keresztül. A szerelvénynek a Döbrentei tér és a Déli pályaudvar M között az 56A; a Széll Kálmán tér M és a Margit híd, budai hídfő H között a 17-es villamos érintett megállóhelyein állnak meg.

A csatlakozások biztosítása érdekében a lezárás ideje alatt a 118-as, a 34-es, 134-es, a 137-es, a 204-es, 218-as, a 219-es, a 237-es, a 243-as és a 296-os autóbusz esetenként a megszokottól eltérő időpontban, később közlekedik. A menetrendek a BKK honlapján érhetők el.

http://www.bkk.hu/2018/02/nem-kozlekedik-h5-os-hev-illetve-19-es-es-41-es-villamos-batthyany-ter-es-margit-hid-budai-hidfo-kozott-2018-februar-24-en-es-25-en-valamint-2018-marcius-3-es-4-en/

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság