Minden perc értékes – Fussunk vagy gyalogoljunk közösen a IV. Óbudai Nárcisz Futáson

Hírek
Közzétéve:

A 2010 óta évente megrendezett sportprogram célja, hogy a gyerekek gondoskodó, empatikus, a körülöttük élők problémáira érzékeny felnőttek legyenek. A rendezvénnyel az élet és egymás tiszteletének fontosságára kívánjuk felhívni a figyelmet.

A sárgán virágzó nárcisz szimbolikája elősegíti, hogy már gyermekkorban merjünk beszélgetni az életről, az örömről, a bánatról, a betegségről, az elmúlásról, a szeretteink elvesztéséről, a segítségnyújtás szükségességéről.

A Magyar Hospice Alapítvány az iskolai programja keretében is azért dolgozik együtt pedagógusokkal, hogy a gyermekek cselekvő együttérzéssel viszonyuljanak az elesettekhez, beteg embertársaikhoz, és könnyebben fogadják el, hogy az elmúlás az élet része.

A Nárcisz Futás mottója: „Gyerekek a gyerekekért”. A „nevezési díj” adomány, a Magyar Hospice Alapítvány gyermekhospice-részlegének „Fogd a kezem!” programját támogatja, amely a gyógyíthatatlan gyerekek otthoni ápolását, a család segítését tűzte ki céljának.

Nárcisz Futás „Gyerekek a gyerekekért”

IDŐPONT: 2022. május 11., szerda 10.00 óra
HELYSZÍN: Holdudvar park és játszótér

Az eseményen lesz zene, rövid műsor, bemelegítés. A futás nem verseny, az ovis csoportok, iskolás osztályok és a civil csapatok egymás után indulnak.

A célban minden befutót apró ajándékkal várnak.

Tartsanak velünk, várjuk Önöket szeretettel!

 

 

 

 

 

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság