Mindenki elmondhatja, mit gondol az állatvédelmet érintő legfontosabb kérdésekről – Az online kérdőív már elérhető

Hírek
Közzétéve:

Társadalmi párbeszéd indult, online kérdőív formájában várják a lakosság véleményét. A felmérés március 7-ig tart, így vasárnaptól egy hónapig várják a véleményeket.

A kezdeményezés célja, hogy biztosítsák az információcserét, a szorosabb együttműködést az ágazatot érintő jogszabályok előkészítésében, az átfogó programok és stratégiai dokumentumok megalkotásában.

Ovádi Péter, a Nemzeti Állatvédelmi Program megújításáért és végrehajtásáért felelős miniszteri biztos elmondta a 13 kérdést tartalmazó kérdőívről, hogy alapvetően két fő gondolati kör mentén épül fel: az első az állatvédelemhez kapcsolódó jogszabályi környezet, a második pedig a felelős állattartás helyzete. A témák egyaránt érintik a társállatok és a gazdasági haszonállatok helyzetét.

Mint írják a honlapon: „Online párbeszédet indítunk annak érdekében, hogy mindenki elmondhassa, mit gondol az állatvédelem legfontosabb kérdéseiről: többek között az állatvédő szervezetek támogatásáról, a kóbor kutyák befogadásáról, a pirotechnikai szabályokról vagy az állatkínzással kapcsolatos büntetésekről.”

Az online kérdőív kitöltése pár percet vesz igénybe.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Szulák Andrea koncertjével búcsúzunk a szép ünnepi várakozástól – Advent Óbudán

Hírek
Közzétéve:

A HÉV megállók akadálymentesítése

Hírek
Közzétéve:

Várjuk a javaslatokat a III. kerület leendő díjazottjaira