Mire használható az Óbuda Kártya?

Hírek
Közzétéve:

Óbuda KártyaSok kerületi lakos már most is rendelkezik Óbuda Kártyával, mely jelenleg pontgyűjtő funkcióval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a programhoz csatlakozott üzletekben pontfelírást és pontbeváltást tesz lehetővé.

Sokak számára azonban új funkciója, a napi 90 perces, övezeten kívülről érkezők parkolási kedvezménye teszi igazán vonzóvá. Ahhoz, hogy a már meglévő kártyán e parkolási kedvezményt, illetve a gazdálkodói hozzájárulási kedvezményt aktiválják, szükséges a parkoláshoz készített formanyomtatvány (kérelem) kitöltése, valamint az igényléshez szükséges dokumentumok bemutatása. Ez bármely ügyfélszolgálati irodában személyesen intézhető.

Az állandó várakozási hozzájárulási, és gyermekszállítási kedvezmény igényléséhez nem szükséges Óbuda Kártyát kiváltani.

Az Óbuda Kártya igénylése parkolási funkcióval ingyenes, azonban (az ügyfélszolgálati pontokon történő) az igényelt parkolási kedvezmény regisztrációnak a kedvezményenkénti költsége 2000 Ft + ÁFA. (2540 forint). Telefonon, a helyi tarifával hívható ügyfélszolgálaton (06 21 208 8002) keresztül célszerű előzetesen időpontot foglalni a gördülékenyebb ügymenet érdekében.

Idáig 3600 darab igénylés érkezett, melynek feldolgozása folyamatosan történik, a kártyák több mint a felét már kiküldték, várhatóan augusztus közepéig valamennyi kártya eljut a címzettekhez.

A jövőben az Óbuda Kártya, parkolókártyaként, szociális kártyaként, diák-, és nyugdíjas kártyaként is használható lesz a tervek szerint.

 

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság

Kapcsolódó bejegyzések

Hírek
Közzétéve:

Indiántábor és vízitúra idén nyáron is a Római-parton

Hírek
Közzétéve:

Gyermekvédelmi előadást tartottak óvodapedagógusaink számára

Hírek
Közzétéve:

Közösségi tér nyílik népkonyha helyett a Pacsirtamező utcában