Mondja el Ön is a véleményét!

Hírek
Közzétéve:

A két területen meghirdetett konzultáció alkalmat teremt arra, hogy a lakosság javaslatokat fogalmazhasson meg ezekben a kérdésekben is annak érdekében, hogy  kerületünk még inkább élhető városrész legyen.

Óbudai Egészségügyi Konzultáció 2018

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata 2018-ban a kerület lakosságának véleménye és észrevételei alapján kívánja elkészíteni a kerület egészségügyi probléma­térképét. A konzultációs kérdőív kitöltésével Ön is nagymértéken hozzájárulhat közös célunk megvalósításához: a hozzáférhető, finanszírozható és XXI. századi ellátás egészségügyi létrehozásához. Kérdőívünkben az egészségügyi ellátással kapcsolatos kényelmi szempontokkal, a helyi egészségügyi szolgáltatáshoz való hozzáféréssel, az épületek kialakításával, az intézmények felszereltségével és ezek finanszírozásával összefüggésbe hozható észrevételeikre is kíváncsiak vagyunk.

A kérdőív kitöltése amellett, hogy óbudai közösségünk iránt érzett felelősségről tanúskodik, külön megtisztelő számunkra, ezért előre is köszönjük.

 

Határozzuk meg együtt a közösségi együttélés szabályait!

Óbuda-Békásmegyer polgármestere és jegyzője közreműködésre hívja a III. kerület lakosságát a közösségi együttélés szabályairól szóló rendeletének megalkotására. Képviselő-testülete második fordulóra alkalmasnak találta a lakossági javaslatok alapján szövegezett közösségi együttélés alapvető szabályairól szóló rendelet-tervezetet.

A készülő rendelet az együttélés számos körét érinti, többek közt egyes környezetvédelmi, köztisztasági szabályokat, a zajjal járó tevékenységekkel kapcsolatos és az állattartásra vonatkozó szabályokat is.

2018. szeptember 30-áig továbbra is várják a rendelettervezettel kapcsolatos vagy az egyéb a közösségi együttélés szabályaira vonatkozó javaslatokat!

Javaslataikat elküldhetik postai úton a Polgármesteri Hivatal Ügyfélkapcsolati Irodájának címezve (1033 Budapest, Harrer Pál utca 2.) vagy az Ügyfélkapcsolati Irodán személyesen is leadhatják. Természetesen elektronikus kapcsolattartási formát is választhatnak, ez esetben leveleiket a kozossegiegyutteles@obuda.hu címre várják.

A rendelet-tervezet teljes tartalma ITT olvasható. Az első forduló felhívása ITT olvasható.

Kiemelt hírek

Óbuda Újság Összes Óbuda újság